Hozzávalók:

Piskóta:

45 dkg Mester család süteményliszt

10 g Mester család sütőpor

5 dkg Mester család édesítő (1:4)

10 g útifűmaghéj

6 g Mester család holland kakaópor

5-6 ek piros ételfesték

4,5 dl növényi tej

Krém:

4 dl cukormentes felverhető növényi tejszín

3 ek vanília aroma

25 dkg növényi mascarpone

ízlés szerint édesítő

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan kikeverjük.

Két egyenlő részre osztjuk.

Majd mind a két részt egy vékonyan kiolajozott 18 cm-es tortaformában megsütjük 180 fokon kb. 30-40 perc alatt (ezt figyeljük, mert minden sütő más!).

Majd hagyjuk kihűlni őket.

A krém alapanyagait robotgéppel kikeverjük kemény habbá.

Majd ha meghűltek a piskóták kettévágjuk mindegyiket.

Majd rétegezzük a krémmel, a tetejére is kenünk.

Majd hagyjuk egy éjjelt a hűtőben.

A Mester Család termékeket itt tudod beszerezni – KATT IDE