Hozzávalók:
Piskóta:
45 dkg Mester család süteményliszt
10 g Mester család sütőpor
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
10 g útifűmaghéj
6 g Mester család holland kakaópor
5-6 ek piros ételfesték
4,5 dl növényi tej
Krém:
4 dl cukormentes felverhető növényi tejszín
3 ek vanília aroma
25 dkg növényi mascarpone
ízlés szerint édesítő
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan kikeverjük.
Két egyenlő részre osztjuk.
Majd mind a két részt egy vékonyan kiolajozott 18 cm-es tortaformában megsütjük 180 fokon kb. 30-40 perc alatt (ezt figyeljük, mert minden sütő más!).
Majd hagyjuk kihűlni őket.
A krém alapanyagait robotgéppel kikeverjük kemény habbá.
Majd ha meghűltek a piskóták kettévágjuk mindegyiket.
Majd rétegezzük a krémmel, a tetejére is kenünk.
Majd hagyjuk egy éjjelt a hűtőben.