Hozzávalók:

Piskóta:

30 dkg Nutriversum Biscuit lisztkeverék –  KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

4 dkg édesítő (1:4)

5g  sütőpor

4 dkg Nutriversum Vegan Pro – banános –  KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

4,2 dl növényi tej

Töltelék:

2 dl cukormentes növényi tejszín – felverhető

3 dkg Nutriversum Vegan Pro – sós karamellás –  KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

Szóráshoz Nutriversum Protein Crunchy – étcsokoládés –  KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

+ porédesítő a szóráshoz

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, hozzáadjuk a növényi tejet és alaposan kikeverjük.

Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát eloszlatjuk benne.

180 fokon kb. 25-30 perc alatt megsütjük.

Majd forrón egy konyharuha segítségével feltekerjük, és hagyjuk kihűlni.

A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a sós-karamellás port.

Ha meghűlt a piskóta akkor megtöltjük a krémmel és megszórjuk a protein crunchyval, majd feltekerjük.

Porédesítővel megszórva tálaljuk.

A Nutriversum termékeket itt találod –  KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT