Hozzávalók:
Piskóta:
4 dkg édesítő (1:4)
5g sütőpor
4,2 dl növényi tej
Töltelék:
2 dl cukormentes növényi tejszín – felverhető
+ porédesítő a szóráshoz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, hozzáadjuk a növényi tejet és alaposan kikeverjük.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát eloszlatjuk benne.
180 fokon kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
Majd forrón egy konyharuha segítségével feltekerjük, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük, majd belekeverjük a sós-karamellás port.
Ha meghűlt a piskóta akkor megtöltjük a krémmel és megszórjuk a protein crunchyval, majd feltekerjük.
Porédesítővel megszórva tálaljuk.
![339918133-677404317488137-5945814565969811533-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/339918133-677404317488137-5945814565969811533-n.jpg)
![339245093-1095123211877832-49718257183469371-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/339245093-1095123211877832-49718257183469371-n.jpg)
![339100167-1866790783690217-5803070790733039194-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/339100167-1866790783690217-5803070790733039194-n.jpg)
![337832207-748921783615590-3325233511244113804-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/337832207-748921783615590-3325233511244113804-n.jpg)
![337384490-172916982298624-6910349696918956989-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/337384490-172916982298624-6910349696918956989-n.jpg)