Hozzávalók:
Piskóta:
25 dkg Mester család süteményliszt
15 dkg Mester család kelt tészta liszt
1 cs sütőpor
15 dkg margarin
5,5 dkg Mester család kakaópor
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
2 dkg útifűmaghéj
kb. 5 dl növényi tej
Töltelék:
20 dkg cukormentes baracklekvár
80 dkg köles túró ( 20 dkg kölest alaposan átmosunk, majd 6 dl növényi tejben és 2 dl cukormentes növényi tejszínben megfőzzük, édesítjük ízlés szerint , majd 3 ek citromlevet belekeverünk ).
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és jól kikeverjük.
Egy tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd a masszát beletesszük és 180 fokos sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük (tűpróba).
Ha megsült és kihűlt a piskóta, kettévágjuk, megkenjük a baracklekvárral és erre rátesszük a kölestúrót, majd a piskóta tetejével lezárjuk.
Hagyjuk 4-5 órát állni.
![334661475-2333907963464222-4923773981759751881-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/334661475-2333907963464222-4923773981759751881-n.jpg)
![334102706-1279112816015270-7775710929036420714-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/334102706-1279112816015270-7775710929036420714-n.jpg)
![333679809-184098757667814-2833153097224963850-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/333679809-184098757667814-2833153097224963850-n.jpg)
![333444697-1133737888025359-8246194984735537912-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/04/333444697-1133737888025359-8246194984735537912-n.jpg)