Hozzávalók:
2,5 dl növényi tejszín – cukormentes – felverhető
35 g Viva Natura Kombucha koncentrátum -meggyes – KATT IDE – ITT TALÁLOD
15 dkg meggy
12,5 dkg mascarpone
1 dl növényi tejszín – cukormentes ( nem kell, hogy felverhető legyen)
ízlés szerint édesítő
10 g Viva Natura Gránátalma koncentrátum- KATT IDE – ITT TALÁLOD
2 dkg holland kakaópor
Elkészítés:
A növényi tejszínt kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a mascarponét, növényi tejszínt, édesítőt, kakaóport, kombucha – meggyes koncentrátumot és a gránátalma koncentrátumot.
Alaposan felverjük vele, végül belekeverjük a meggyet.
Fagyasztóba tesszük 5-6 órára, közben fél óránként megkevergetjük.
A Viva Natura termékeit itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD
![354044295-3189030461393414-9208147843335806080-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/354044295-3189030461393414-9208147843335806080-n.jpg)
![353925513-585247483505393-5219629222380034259-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/353925513-585247483505393-5219629222380034259-n.jpg)
![353901452-1311912673012853-3608028271435013538-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/353901452-1311912673012853-3608028271435013538-n.jpg)