Hozzávalók:
4 nagy Portobello gomba – ChefGomba
40 dkg vegyes saláta
1 db konzerv kukorica
1 db kígyóuborka
ízlés szerint só
ízlés szerint zöldfűszerek ( tárkony, kapor, oregánó, petrezselyem)
Öntet:
1 doboz csicseriborsó
3 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
1 ek gluténmentes , cukormentes mustár
3 ek gluténmentes, cukormentes vegán majonéz
0,5 dl növényi tejszín – cukormentes
Elkészítés:
A gombákat alaposan megmossuk, majd négy részre vágjuk és meggrillezzük.
Az uborkát megmossuk, feldaraboljuk.
A vegyes salátát egy nagyobb tálba tesszük, és az összes többi alapanyagot hozzáadjuk .
Az öntethez a csicseriborsót alaposan összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és jól összekeverjük.
Majd a salátából tányérra teszünk, rátesszük a grillezett gombát, és az öntetből mellé teszünk.
![356973762-1003034564059667-1253311971927766643-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356973762-1003034564059667-1253311971927766643-n.jpg)
![356972214-284899407428063-4150207871762635179-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356972214-284899407428063-4150207871762635179-n.jpg)
![356185584-821020776303980-7375514102870339751-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356185584-821020776303980-7375514102870339751-n.jpg)
![356184063-659737946181357-2703435941573381205-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356184063-659737946181357-2703435941573381205-n.jpg)
![356180634-227498830198039-524632230874687044-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356180634-227498830198039-524632230874687044-n.jpg)
![356118651-204927815497104-241690625522456407-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356118651-204927815497104-241690625522456407-n.jpg)