Hozzávalók:

4 nagy Portobello gomba – ChefGomba

40 dkg vegyes saláta

1 db konzerv kukorica

1 db kígyóuborka

ízlés szerint só

ízlés szerint zöldfűszerek ( tárkony, kapor, oregánó, petrezselyem)

Öntet:

1 doboz csicseriborsó

3 dkg gluténmentes sörélesztőpehely

1 ek gluténmentes , cukormentes mustár

3 ek gluténmentes, cukormentes vegán majonéz

0,5 dl növényi tejszín – cukormentes

Elkészítés:

A gombákat alaposan megmossuk, majd négy részre vágjuk és meggrillezzük.

Az uborkát megmossuk, feldaraboljuk.

A vegyes salátát egy nagyobb tálba tesszük, és az összes többi alapanyagot hozzáadjuk .

Az öntethez a csicseriborsót alaposan összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk a többi alapanyagot és jól összekeverjük.

Majd a salátából tányérra teszünk, rátesszük a grillezett gombát, és az öntetből mellé teszünk.

A ChefGombáról bővebben itt tudsz olvasni – KATT IDE