Hozzávalók:
50 dkg Mester Család süteményliszt
6 dkg Mester család édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
2 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
10 dkg Mester család mazsola
2 ek citromlé
5 dl víz
7,5 dkg puha növényi margarin
+ növényi margarin a kuglóf forma kenéséhez
+ 1 db nagy alma ( pucolva, cikkekre vágva, fahéjas édesítőben megforgatva)
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat és a mazsolát egy tálban elkeverjük, majd hozzá dolgozzuk a margarint, végül a vízzel és a citromlével alaposan kikeverjük.
Egy kuglóf formát kikenünk jó alaposan növényi margarinnal, majd a fahéjas-édesítős alma cikkeket a kuglóf aljára tesszük eloszlatva.
Erre tesszük a tésztát, elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeit megtalálod itt – KATT IDE