Hozzávalók:
50 dkg Mester Család süteményliszt
6 dkg Mester család édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
2 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
10 dkg Mester család mazsola
2 ek citromlé
5 dl víz
7,5 dkg puha növényi margarin
+ növényi margarin a kuglóf forma kenéséhez
+ 1 db nagy alma ( pucolva, cikkekre vágva, fahéjas édesítőben megforgatva)
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat és a mazsolát egy tálban elkeverjük, majd hozzá dolgozzuk a margarint, végül a vízzel és a citromlével alaposan kikeverjük.
Egy kuglóf formát kikenünk jó alaposan növényi margarinnal, majd a fahéjas-édesítős alma cikkeket a kuglóf aljára tesszük eloszlatva.
Erre tesszük a tésztát, elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.
![357339684-840406063755257-6490496206401254835-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/357339684-840406063755257-6490496206401254835-n.jpg)
![356488412-659167126064364-9120494551239622773-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356488412-659167126064364-9120494551239622773-n.jpg)
![356485870-834344861720348-7388993190286690378-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356485870-834344861720348-7388993190286690378-n.jpg)
![356443480-269746828982256-8803417088316940200-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356443480-269746828982256-8803417088316940200-n.jpg)
![356433502-958746468756709-5320212420286188968-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356433502-958746468756709-5320212420286188968-n.jpg)
![356427903-1272984606659751-2212683458242681086-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/07/356427903-1272984606659751-2212683458242681086-n.jpg)