Hozzávalók:
50 dkg Mester család süteményliszt
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
3 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
6 dl víz
1 ek citromlé
Töltelék:
20 dkg mák ( gluténmentes, cukormentes, darálva )
25 dkg cukormentes szilvabefőtt
1 kk fahéj
ízlés szerint édesítő
Elkészítés:
A tészta száraz alapanyagait egy tálba tesszük, majd alaposan elkeverjük. Hozzáadjuk a nedves alapanyagokat, majd jól kikeverjük.
A töltelék alapanyagait alaposan elkeverjük.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a piskóta tészta felét, majd erre ráegyengetjük a szilvás – mákos tölteléket, majd a piskóta tészta másik fele jön, mindenhova jusson, egyengessük el.
Majd 180 fokos sütőben kb. 40-45 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeket megtalálod itt – KATT IDE