Hozzávalók:

1 cs Cornito spagetti tészta

25 dkg vegyes zöldség keverék

1 db VeganChef Mascarpone

1 cs VeganChef sajthelyettesítő

2 dl növényi tejszín

2 db nagyobb répa

ízlés szerint zöldfűszerek

Elkészítés:

A tésztát főzzük ki.

A répát pucoljuk meg, majd mossuk meg. Daraboljuk apróra és főzzük meg.

Ha megfőtt akkor pépesítsük, majd adjuk hozzá a mascarponét, alaposan keverjük össze.

Majd egy lábasba tegyük, adjuk hozzá a sajtot lereszelve ( vagy apróra vágva ), sózzuk ízlés szerint zöldfűszerezzük, majd adjuk hozzá a vegyes zöldség keveréket és főzzük össze.

Majd ha kész, akkor adjuk hozzá a kifőtt tésztát, keverjük össze, majd tálalható.

Ez itt az én bevásárlólistám. Nézd meg! – KATT IDE

Az összes alapanyagot megtalálod a Kifli.hu oldalán  – KATT IDE – használd a monakonyhaja2000 kuponkódot és a mentes termékekből kedvezményt kapsz.