Hozzávalók:
1 cs Mester család keksztekercspor ( sötét színű)
ízlés szerint porédesítő
5 dkg Mester család Holland kakaópor
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva
20 dkg puha növényi margarin
Töltelék:
35 dkg meggy ( cukormentes befőtt)
ízlés szerint édesítő
2 kk fahéj
5 dkg Mester család gyalult mandula
7 dkg Mester család holland kakaópor
+ annyi növényi tejszín, hogy kenhető legyen
Elkészítés:
A tölteléket kikeverjük, majd félre tesszük.
A keksztekercsport az összes többi alapanyaggal együtt alaposan kigyúrjuk.
Majd sütőpapíron kinyújtjuk, megkenjük a töltelékkel, majd feltekerjük, és 3-4 órát hagyjuk pihenni, majd fogyasztható.
![405411404-1048537496298860-5426535095411956761-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/405411404-1048537496298860-5426535095411956761-n.jpg)
![405263267-365338306155950-4910372672667353863-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/405263267-365338306155950-4910372672667353863-n.jpg)
![405203330-1370189863860875-4991954738191356598-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/405203330-1370189863860875-4991954738191356598-n.jpg)
![404440058-318102541004981-4765788826146715392-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/404440058-318102541004981-4765788826146715392-n.jpg)
![403970241-6481871945257965-959180412658820455-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2023/12/403970241-6481871945257965-959180412658820455-n.jpg)