Hozzávalók:

1 cs Mester család keksztekercspor ( sötét színű)

ízlés szerint porédesítő

5 dkg Mester család Holland kakaópor

10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva

20 dkg puha növényi margarin

Töltelék:

35 dkg meggy ( cukormentes befőtt)

ízlés szerint édesítő

2 kk fahéj

5 dkg Mester család gyalult mandula

7 dkg Mester család holland kakaópor

+ annyi növényi tejszín, hogy kenhető legyen

Elkészítés:

A tölteléket kikeverjük, majd félre tesszük.

A keksztekercsport az összes többi alapanyaggal együtt alaposan kigyúrjuk.

Majd sütőpapíron kinyújtjuk, megkenjük a töltelékkel, majd feltekerjük, és 3-4 órát hagyjuk pihenni, majd fogyasztható.

A Mester Család termékeit itt találod – KATT IDE