Hozzávalók:

Piskóta:

20 dkg Barna rizsliszt

7,5 dkg köles liszt

10 dkg tápióka keményítő

2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény

10 dkg Nutriversum Vegan Pro – csokoládés – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

4 dkg édesítő (1:4)

6 g sütőpor

2 ek citromlé

5 dl növényi tej

Krém:

10 dkg darált dió

1 üv Nutriversum kesudió vaj- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

6,5 dkg Nutriversum Vegan Pro – marcipános- KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT

20 dkg Barack jam

0,5 dl növényi tejszín

Elkészítés:

A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jól kikeverjük.

Egy sütőpapírral bélelt tepsibetesszük ( gáztepsi méretű), majd a tésztát elegyengetjük.

180 fokos sütőben kb. 25 – 30 perc alatt megsütjük.

A tölteléket kikeverjük.

Ha megsült a piskóta, akkor még forrón egy konyharuha segítségével feltekerjük, megvárjuk, míg kihűl.

Majd megtöltjük a krémmel és hagyjuk 2-3 órát pihenni, majd fogyasztható.

A Nutriversum terékeket itt találod – KATT IDE – ITT TALÁLOD – HASZNÁLD A MONA10 KUPONKÓDOT A KEDVEZMÉNYÉRT