Hozzávalók:
Piskóta:
60 dkg Mester család süteményliszt
6 dkg Mester család édesítő (1:4)
5,5 dl növényi tej
3,5 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
2 ek vanília aroma
10 g Mester család sütőpor
Krém:
50 dkg növényi mascarpone
7,5 dl növényi tejszín – cukormentes – felverhető
ízlés szerint porédesítő
+ 3 dl koffeinmentes kávé
+ Mester család holland kakaópor a szóráshoz
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan kikeverjük.
Egy gáztepsi méretű tepsire sütőpapírt teszünk, majd apiskóta masszáját rátesszük, elegeyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejszínt kemény habbá verjük az édesítővel, majd hozzáadjuk a mascarponét és alaposan kikeverjük.
A piskóta ha megsült és kihűlt, akkor csíkokra vágjuk.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük a piskóta csíkok egyik felét, meglocsoljuk a kávéval, majd a krém fele jön rá, majd a piskóta másik fele, megint kávé és végül a krém másik fele, majd megszórjuk a kakaóporral.
Hagyjuk egy éjjelt állni a hütőben.

A Mester Család termékeket megtalálod itt – KATT IDE