Hozzávalók:
45 dkg Mester család süteményliszt
5 g Mester család sütőpor
20 dkg növényi margarin
4 dkg Mester család édesítő (1:4)
0,75 dl növényi tej
Töltelék:
80 dkg Kölés túró ( 20 dkg kölest alaposan átmosunk, majd 8 dl növényi tejben megfőzzük, édesítjük ízlés szerint , majd belekeverünk 2-3 ek citromlevet)
20 dkg cukormentes konzerv ananász
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd beledolgozzuk a margarint és a növényi tejet.
Két részre osztjuk.
Mind a kettőt kinyújtjuk 20×20 – as nagyságra.
Egy ekkora tepsit sütőpapírral kibélelünk, majd az egyik kinyújtott tésztát belehelyezzük, elegyengetjük.
Majd rátesszük a kölestúrót, elegyengetjük, majd rátesszük az ananász darabokat, mindenhova jusson, és kicsit nyomkodjuk a köleses rétegbe.
Majd tegyük rá a tészta másik felét, egyengessük el.
A tetejét olajjal vékonyan kenjük meg, majd 180 fokos sütőben kb. 30-40 perc alatt megsütjük.

A Mester Család termékeket megtalálod itt – KATT IDE