Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
10 dkg Mester család rizsdara
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó – tördelve
10 g Mester család sütőpor
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
2 ek citromlé
2 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
17,5 dkg cukormentes ananász konzerv ( az ananász darabokat vágjuk apróra )
3,75 dl víz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk az összes többi alapanyagot, és alaposan kikeverjük.
Majd egy sütőpapírral bálelt tepsibe tesszük (18×20-as ), majd 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
![184ac99a-2cc9-41fb-a998-8fddfe68fc59](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/184ac99a-2cc9-41fb-a998-8fddfe68fc59.jpg)
![2798bc2c-b2f6-4eb1-8d23-a7d6cb8e10a9](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/2798bc2c-b2f6-4eb1-8d23-a7d6cb8e10a9.jpg)
![af59e93f-1a81-4d3e-9629-c6a973030146](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/af59e93f-1a81-4d3e-9629-c6a973030146.jpg)
![c87d9e64-8e90-4a72-8929-dd69c5179595](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/c87d9e64-8e90-4a72-8929-dd69c5179595.jpg)