Hozzávalók:
35 dkg Mester család foszlós kalács liszt
25 dkg Mester család süteményliszt
7 dkg Mester család édesítő (1:4)
12g Mester család sütőpor
5 dl víz
2 dl citromlé
10 dkg Mester család rizsdara
10 dkg sótlan kesudió – felaprítva
10 dkg sótlan mandula – felaprítva
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és alaposan kikeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük ( 20×20 – as ), tetejét elegyengetjük, majd 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
![05a889ee-4e21-491b-a665-c0906043b2d8](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/05a889ee-4e21-491b-a665-c0906043b2d8.jpg)
![717e6246-1516-40f9-bf72-3d6b224f6e86](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/717e6246-1516-40f9-bf72-3d6b224f6e86.jpg)
![7687a4ea-f83e-4a96-a3d3-a5f2c81767ee](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/7687a4ea-f83e-4a96-a3d3-a5f2c81767ee.jpg)
![f5a1cf5d-b3ac-4f0b-b2ac-a918be2eb233](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2024/02/f5a1cf5d-b3ac-4f0b-b2ac-a918be2eb233.jpg)