Hozzávalók:
25 dkg Mester család foszlós kalács liszt
20 dkg Mester család házi kenyérliszt
2,5 dkg Mester család útifűmaghéj őrlemény
10 g Metser család sütőpor
5 dkg Mester család édesítő (1:4)
10 dkg Mester család csokoládés pudingpor
kb. 4,7 – 5 dl növényi tej
1 ek citromlé
Töltelék:
Mester család édesítő (1:4) + Mester család holland kakaópor + Mester család diabetikus étbevonó – olvasztva + növényi tejszín ( ha szükséges ) keveréke
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, majd beledolgozzuk a nedves alapanyagokat.
Majd barna rizslisztes lapra tesszük, átdolgozzuk.
Kinyújtjuk.
A tölteléket kikeverjük és a kinyújtott tésztát megkenjük vele ( ne legyen folyós a töltelék!!! ).
Feltekerjük, és háromszögekre vágjuk, majd szélesebb felét egy picit hosszában is bevágjuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd 180 fokos sütőben kb. 35-40 perc alatt megsütjük.

A Mester család termékeket megtalálod itt – KATT IDE