Hozzávalók:
40 dkg Mester család süteményliszt
10 dkg Mester család kalács liszt
5 dkg Mester család holland kakaópor
5 dkg Metser család édesítő (1:4)
1 cs sütőpor
5,6 dl víz
Krém:
8 dkg Mester család vaníliás pudingpor
2,5 dl növényi tej
2,5 dl növényi tejszín
ízlés szerint édesítő
10 dkg margarin
+ 6-7 szem kiwi – tetejére – megpucolva, szeletekre vágva
+ Mester diabetikus étbevonó olavsztva
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat egy tálban alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól kikeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt megsütjük.
A krémhez a pudingot, édesítőt, növényi tejet és növényi tejszínt egy lábasba tesszük, elkeverjük, sűrűre főzzük, majd belekeverjük a margarint.
Ha megsült és kihűlt a piskóta, akkor rátesszük a krémet, tetejére a kiwi szeleteket, majd az olvasztott étbevonóval díszítjük.