Hozzávalók:
3 db tojás
1 dl rizstejszín
2 ek eritrit
1 kk kókuszolaj
3 gr sütőpor
50 gr Vegifeel vegán csokis protein (ITT)
+ kókuszolaj a sütő kikenéséhez
+ cukormentes sárgabarack lekvár
+ vanília öntet (fél csomag vanília puding kb 2,5-3 dl kókusztejbe megfőzve)
Elkészítés:
Az alapanyagokat jó alaposan kikeverjük, majd gofri sütőt kikenünk kókuszolajjal és megsütjük a gofrikat (nekem 6 db lett!).
Majd barack lekvárral rétegezve tányérra tesszük (én a legfelsőre is tettem), majd vanília öntettel „meglocsoljuk”.
![0526 001](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0526-001-scaled.jpg)
![0526 002](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0526-002-scaled.jpg)
![0526 003](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0526-003-scaled.jpg)
![0526 004](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0526-004-scaled.jpg)
![0526 005](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0526-005-scaled.jpg)
![0526 006](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2017/05/0526-006-scaled.jpg)