Hozzávalók:

6 db tojás

7 dkg Nocarb rost sütőmix

1 cs sütőpor

2 ek édesítő (1:4)

0,5 dl víz

Krém:

6 dl víz

6 db tojásfehérje

1 cs vaníliás pudingpor

ízlés szerint édesítő

2 db tojássárgája

+ Mester diabetikus étbevonó

Elkészítés:

A piskótához a tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot készítünk. A sárgáját az édesítővel kikeverjük, majd hozzáadjuk a hab felét, elkeverjük. Majd beletesszük a rost sütőmixet és sütőport, kikeverjük, végül beleforgatjuk a maradék habot. 18 cm es formába öntjük, majd kb 25-30 perc alatt megsütjük.

A krémhez a vízzel kikeverjük a pudingot, tojássárgáját és az édesítőt. A tojásfehérjét felverjük habbá. Ha sűrűre főtt a krém, akkor hozzáadjuk a habot és jól beleforgatjuk.Simára keverjük.

Majd ha meghűlt a piskóta kettévágjuk és megtöltjük a krémmel.

Tetejét csokival borítjuk.

Egy éjjelre a hűtőbe tesszük.