Hozzávalók:
20 dkg Mester keksztekercspor
15 dkg Mester mézes süteménypor
10 dkg Mester család diabetikus étbevonó (olvasztva) – szójlecitint tartalmaz, az arra érzékenyek használjanak házi csokit, vagy más márkájút.
15 dkg margarin
3 ek Mester kakaópor
12 dkg Mézpótló
8 ek kókuszreszelék
+ annyi rizstej / rizstejszín, hogy gyúrható legyen
Töltelék:
15 dkg margarin
15 dkg kókuszreszelék
ízlés szerint por édesítő
Elkészítés:
A kakaós réteg hozzávalóit egy tálban jól összegyútjuk, majd sütőpapíron kinyújtjuk – szórjunk alá kókuszreszeléket (ragadós, így szórhatjuk kókuszreszelékkel nyugodtan a nyújtandó részt is ). Majd kikeverjük a margarint a kókuszreszelékkel és porédesítővel, majd megkenjük a kakaós réteget. Feltekerjük, majd hagyjuk pár órát a hütőben. Végül szeleteljük.
![dscn9288](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/dscn9288.jpg)
![dscn9290](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/dscn9290.jpg)
![dscn9291](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/dscn9291.jpg)
![dscn9292](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/05/dscn9292.jpg)