Hozzávalók:
15 dkg Naturbit szezámmag
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
15 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2,5 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
5 dkg tápióka keményítő
só
1 cs sütőpor
6 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ növényi sajt a szóráshoz
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A szezámmagot megpirítjuk, majd ledaráljuk, majd az összes többi
alapanyaggal alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet. Majd jól kidolgozzuk. Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk, kinyújtjuk és hajtogatjuk. majd ezt ismételjük 5 – ször. Majd az utolsó hajtás után nyújtjuk, kb 2 ujjnyi vastagra, majd szaggatjuk. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd lekenjük olajjal, megszórjuk növényi sajttal. 180 fokon kb 30 perc alatt megsütjük.
![36340020-2293023157391279-7386669318995443712-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/36340020-2293023157391279-7386669318995443712-n.jpg)
![36326959-2293022980724630-6785022517691023360-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/36326959-2293022980724630-6785022517691023360-n.jpg)
![36253172-2293023284057933-8258580575237963776-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/36253172-2293023284057933-8258580575237963776-n.jpg)
![36247227-2293023327391262-5404099375641133056-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/36247227-2293023327391262-5404099375641133056-n.jpg)
![36228116-2293023087391286-2789010968699469824-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/36228116-2293023087391286-2789010968699469824-n.jpg)