Hozzávalók:
5 dkg Orgran Easy Egg (ITT) + kb 2 dl víz + só
Orgran quinoa reggeliző pehely (ITT)
+ olaj a sütéshez
Elkészítés:
A gombát megpucoljuk, megmossuk.
A tojás helyettesítőt kikeverjük a vízzel és sóval, majd a gombát megforgatjuk benne, majd pedig a pehelyben. Végül forró olajban kisütjük.
![36365572-2294715730555355-102330529289863168-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/36365572-2294715730555355-102330529289863168-n.jpg)
![36361835-2294715677222027-8624352445570482176-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/36361835-2294715677222027-8624352445570482176-n.jpg)
![36342055-2294715993888662-8324333445048172544-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/36342055-2294715993888662-8324333445048172544-n.jpg)
![36327625-2294715953888666-7430137205529509888-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/36327625-2294715953888666-7430137205529509888-n.jpg)
![36311516-2294715460555382-8913051050466869248-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/06/36311516-2294715460555382-8913051050466869248-n.jpg)