Hozzávalók:
22,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
5 dkg tápióka keményítő
1 cs sütőpor
1 dkg útifűmaghéj őrlemény
2 dkg útifűmaghéj
2 kk só
3 dl víz
2 dl Koko dairy free – natúr joghurt
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ szezámmag a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük. Majd hozzáadjuk a joghurtot és a vizet, jó alaposan kidolgozzuk. Majd zsemléket formázunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük. Olajjal vékonyan lekenjük, majd szezámmaggal megszórjuk.
180 fokos sütőben kb 45-50 perc alatt megsütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.
![sdr](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180720-082034-scaled.jpg)
![sdr](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180720-082038-scaled.jpg)
![sdr](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180720-082046-scaled.jpg)
![dig](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180720-082106-scaled.jpg)
![dig](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180720-082131-1-scaled.jpg)
![sdr](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180720-082020-1-scaled.jpg)