Hozzávalók:

22,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

5 dkg tápióka keményítő

1 cs sütőpor

1 dkg útifűmaghéj őrlemény

2 dkg útifűmaghéj

2 kk só

3 dl víz

2 dl Koko dairy free – natúr joghurt

2 ek citromlé

+ olaj a kenéshez

+ szezámmag a szóráshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük. Majd hozzáadjuk a joghurtot és a vizet, jó alaposan kidolgozzuk. Majd zsemléket formázunk belőle, sütőpapíros tepsire tesszük. Olajjal vékonyan lekenjük, majd szezámmaggal megszórjuk.

180 fokos sütőben kb 45-50 perc alatt megsütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.

Én Natirbit vegán fasírtot tettem bele (ITT)