Hozzávalók:
1 cs Mimen fodros kocka tészta (ITT)
1 cs Violife görög fehér – növényi sajt
só
citrmolé (kb 1 ek)
1 db padlizsán
kókuszolaj
3 ek Koko dairy free – növényi joghurt
Elkészítés:
A padlizsánt megmossuk és apró kockákra vágjuk. Majd megsütjük. A tésztát kifőzzük. A sajtot összemorzsoljuk, sózzuk és citromlevet teszünk hozzá, elkeverjük. A kifőtt tésztára tesszük a joghurtot és a sajtot, elkeverjük. Majd a tetejére a sült padlizsánt.
![img-20180718-184449](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180718-184449-2.jpg)
![img-20180718-184458](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180718-184458-1.jpg)
![img-20180718-184503](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180718-184503-1.jpg)
![img-20180718-184603](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180718-184603.jpg)
![img-20180718-184609](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180718-184609.jpg)
![img-20180718-184616](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180718-184616.jpg)
![img-20180718-184621](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/img-20180718-184621-1.jpg)