Hozzávalók:
só
2 cs bébispenót (400 gr)
2 ek kókuszolaj
petrezselyem
szárított metélőhagyma
2 dl kókusztejszín
Elkészítés:
A bébispenótot az olajon átforgatjuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a kókusztejszínt, összekeverjük, majd 10-15 percig főzzük, végül hozzáadjuk a tésztát, elkeverjük, némi vízzel felöntjük, majd letakarva készre főzzük.
![38482573-245481089405390-3586748272884056064-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/38482573-245481089405390-3586748272884056064-n.jpg)
![38461277-235768333810896-6087997673997074432-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/38461277-235768333810896-6087997673997074432-n.jpg)
![38438007-423758821446801-8914699763857752064-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/38438007-423758821446801-8914699763857752064-n.jpg)
![38404958-642732512792403-2872735038238097408-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/38404958-642732512792403-2872735038238097408-n.jpg)