Júliusban Miskolctapolcára mentünk 3 napra. MIvel a szállásunkon csak reggeli volt (mentes étkezés nem volt lehetséges, bár én amúgy sem szoktam nagyon reggelizni, így nekem a kávé elég volt, de ahhoz is vittem magammal mindent), így az étkezést ugye magunknak kellett megoldani.

Sokat keresgéltem, ki is néztünk helyeket az internetről, ami szóba jöhetett, de tényleg jöhetett, mert volt ami aztán hétvégén nyitva sem volt. Cukrászdát is kinéztünk.. na de mesélem képekkel együtt.

Vacsorázni a netes segítség mellett egy nagyon kedves régi barátom is segített (ohh.. milyen régi, 30 éves ismeretség :D , de mivel Tamás szakács , és Miskolcon lakik a kedves családjával, így ugye az ő véleénye nagyon nyomott a latba ;) :D ).

A Rossitára esett a választásunk, ahol tényleg mindenre figyeltek. Ugye nekem elég összetett az allergiám a cöliákia mellett, így a pincérfiút (egyem a szívét, milyen türelmes volt) egy párszor besétáltattam a szakácshoz. Na, de a lényeg, hogy olyan finom pizza készült nekem, hogy az nyammmm.. :D

Én hiperérzékeny vagyok, és tényleg semmi, de semmi bajom nem volt.. Nagyon figyeltek mindenre!! Le a kalappal előttük.

A Rossita címe:

Miskolc, Meggyesalja u. 18

Desszert is legyen, igaz,? ;)

Na ez volt a jó nagy csalóka :D Frankón bejártuk Miskolcot :D

A neten találtuk a Cukimentes Cukrászdát.. ez most komoly amit leírok!! Mire nagy nehezen megtaláltuk.. illetve csak a helyét, mert közölték, hogy 2 éve elköltözött.. Mondom köcceeee.. Ráizgultam a fagyira, erre hopci..

Következő lehetőség még a Levendula Fagyizó volt (Címe: Miskolc, Széchenyi István út 15 ).

Na , azért ennek már örültem, hogy legalább a helyén van :D De sajna az én diétámba beilleszthető fagyi egy féle volt, na de örültem ennek is, bár nekem annyira nem ízlett.. de legalább volt ;)

Nos, ha Miskolcn jártok, azért ezt a két helyet ne hagyjátok ki ;)