Hozzávalók:
25 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg Mimen tápióka keményítő
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
1-2 kk só
kb 7-7,5 dl víz
1,5 ek citromlé
+ 1 ek olaj
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban jól összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és citromlevet. Majd jól kikeverjük. Forró, lobogó vízbe szaggatjuk, majd ha meg főtt, akkor hideg vízzel lemossuk. Majd egy evőkanál olajjal összekeverjük.
![40104423-351413205401150-4592099575988224000-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40104423-351413205401150-4592099575988224000-n.jpg)
![40139939-504004706690761-7328151699552468992-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40139939-504004706690761-7328151699552468992-n.jpg)
![40161727-513233869104897-6773246065257742336-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40161727-513233869104897-6773246065257742336-n.jpg)
Tojásos nokedlinak
Tojásos nokeldihez az Orgran Easy Egg-et (ITT) használtam. A galuskára ráöntöttem az előzőleg kikevert Orgran Easy Egg-et, majd megsütöttem kb 5 perc alatt.
![40091130-937688883081127-5084241208214028288-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40091130-937688883081127-5084241208214028288-n.jpg)
![40098241-267246790778596-4261092352065536000-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40098241-267246790778596-4261092352065536000-n.jpg)
![40161399-2140384746235099-587843205911805952-n-1](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40161399-2140384746235099-587843205911805952-n-1.jpg)
![40212335-252693502063916-2928080772793368576-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40212335-252693502063916-2928080772793368576-n.jpg)