Hozzávalók:
30 dkg Mester család házi kenyérliszt
2 dkg köles liszt
2 dkg tápióka keményítő
1 csapott evőkanál útifűmaghéj
2 kk só
5 gr porélesztő
3,5 dl víz
1,5 ek olaj
+ olaj a kenéshez
+ reszelt növényi sajt a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és jól kidolgozzuk, majd az olajat is, és avval is jól összedolgozzuk.
Egy formát kiolajozunk, vagy használhatunk szilikon formát is – ezt ugye nem kell olajozni, majd beletesszük a tésztát. Tetejét elegyengetjük, majd lekenjük olajjal, bevagdossuk és megszórjuk a sajttal.
50 fokon kelesztjük 40 percet, majd kb 35-40 perc alatt megsütjük.
![40110860-778853639173171-5081791964458778624-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40110860-778853639173171-5081791964458778624-n.jpg)
![40129701-1910626932572609-6851388670176395264-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40129701-1910626932572609-6851388670176395264-n.jpg)
![40133557-417238592135013-9124259009300267008-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40133557-417238592135013-9124259009300267008-n.jpg)
![40139453-2132290333651313-5698892616439955456-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40139453-2132290333651313-5698892616439955456-n.jpg)
![40141596-327697151136328-3417941184679510016-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40141596-327697151136328-3417941184679510016-n.jpg)
![40143992-321048778462291-980918269244342272-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40143992-321048778462291-980918269244342272-n.jpg)
![40160079-686444268388493-5345978211744350208-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40160079-686444268388493-5345978211744350208-n.jpg)
![40262250-540986256335598-1605502253198737408-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40262250-540986256335598-1605502253198737408-n.jpg)
![40236481-1904762092920044-5081915887150170112-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/08/40236481-1904762092920044-5081915887150170112-n.jpg)