Hozzávalók:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
17,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg Mimen tápióka keményítő (ITT)
3,5 dkg útifűmaghéj őrlemény (ITT)
1,5 dkg útifűmaghéj
1 cs sütőpor
2 dkg gluténmentes sörélesztőpehely
3-4 kk só
6 dl víz
3 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ barna rizsliszt a nyújtáshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposa összedolgozzuk. Hagyjuk 5 -10 percet pihenni, majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kör alakba kinyújtjuk. Majd 8 cikkre vágjuk, és vastagabb felétől feltekerjük. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd vékonyan olajjal lekenjük. 180 fokon sütőben kb 35-40 perc alatt megsütjük.