Hozzávalók:

15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

17,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

10 dkg Mimen tápióka keményítő (ITT)

3,5 dkg útifűmaghéj őrlemény (ITT)

1,5 dkg útifűmaghéj

1 cs sütőpor

2 dkg gluténmentes sörélesztőpehely

3-4 kk só

6 dl víz

3 ek citromlé

+ olaj a kenéshez

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposa összedolgozzuk. Hagyjuk 5 -10 percet pihenni, majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk és kör alakba kinyújtjuk. Majd 8 cikkre vágjuk, és vastagabb felétől feltekerjük. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd vékonyan olajjal lekenjük. 180 fokon sütőben kb 35-40 perc alatt megsütjük.