Hozzávalók:

Piskóták:

30 dkg Aby gluténmentes kenyérliszt (ITT)

6 db tojás

1 cs sütőpor

0,6 dl víz

12 ek olaj

2,5 ek édesítő (1:4)

+ 1,5 ek cukrozatlan kakaópor (ez kerül a fél dag piskóta tésztába + hozzáadunk kb 3 ek vízet).

Krém:

4 dl rizstej

ízlés szerint  édesítő

1 cs puncs pudingpor

+ kb. 10 dkg paleo csokoládé

Elkészítés:

A tojásokat kikeverjük, hozzáadjuk az édesítőt, vizet, olajat (mindeközben folyamatosan keverjük), majd hozzáadagoljuk  lisztet és sütőport, szép simára keverjük, majd két rézre szedjük és az egyikbe belekeverjük a kakaóport és vizet.

Szilikon kenyérformába tesszük őket, és megsütjük 180 fokra előmelegített sütőben kb 20-30 perc alatt (tűpróba).

Közben elkészítjük a pudingot.

Ha kihűlt a két piskótánk, akkor felvagdossuk őket, majd felváltva (egy sima – egy kakaós), pudinggal összeragasztjuk.

Ha ezzel elkészültünk, akkor olvasztott csokoládéval borítjuk, majd hagyjuk, hogy teljesen kihűljön, összeálljon.

Fogyasztásnál sréhen vágjuk, így kapjuk a „színes”  sütemény t J