Hozzávalók:
Piskóták:
30 dkg Aby gluténmentes kenyérliszt (ITT)
6 db tojás
1 cs sütőpor
0,6 dl víz
12 ek olaj
2,5 ek édesítő (1:4)
+ 1,5 ek cukrozatlan kakaópor (ez kerül a fél dag piskóta tésztába + hozzáadunk kb 3 ek vízet).
Krém:
4 dl rizstej
ízlés szerint édesítő
1 cs puncs pudingpor
+ kb. 10 dkg paleo csokoládé
Elkészítés:
A tojásokat kikeverjük, hozzáadjuk az édesítőt, vizet, olajat (mindeközben folyamatosan keverjük), majd hozzáadagoljuk lisztet és sütőport, szép simára keverjük, majd két rézre szedjük és az egyikbe belekeverjük a kakaóport és vizet.
Szilikon kenyérformába tesszük őket, és megsütjük 180 fokra előmelegített sütőben kb 20-30 perc alatt (tűpróba).
Közben elkészítjük a pudingot.
Ha kihűlt a két piskótánk, akkor felvagdossuk őket, majd felváltva (egy sima – egy kakaós), pudinggal összeragasztjuk.
Ha ezzel elkészültünk, akkor olvasztott csokoládéval borítjuk, majd hagyjuk, hogy teljesen kihűljön, összeálljon.
Fogyasztásnál sréhen vágjuk, így kapjuk a „színes” sütemény t J