Hozzávalók:
50 dkg Mester család süteményliszt
6 dkg natúr gluténmentes kukoricapehely
1 cs sütőpor
5 dkg édesítő (1:4) (ITT)
kb 35-40 dkg margarin
4 ek vanília aroma
Elkészítés:
Az összes alapanyagot egy tálba tesszük, majd alaposan összegyúrjuk. Majd 30 percet hűtőbe tesszük. Majd nedves kézzel golyókat formázunk belőlük, sütőpapíros tepsire tesszük, villával lenyomkodjuk, majd 180 fokon kb 12-14 perc alatt megsütjük. Madj hagyjuk teljesen kihűlni, majd fogyasztható.
![42892595-1572833269485617-3851559150148386816-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/42892595-1572833269485617-3851559150148386816-n.jpg)
![42916538-537837909977871-1480396972627066880-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/42916538-537837909977871-1480396972627066880-n.jpg)
![42953273-315085152614271-6300206179821813760-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/42953273-315085152614271-6300206179821813760-n.jpg)
![42972015-2628820407158801-7301616227661643776-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/42972015-2628820407158801-7301616227661643776-n.jpg)
![43060775-465922833897987-8584705301813395456-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2018/12/43060775-465922833897987-8584705301813395456-n.jpg)