Hozzávalók:

18 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)

12 dkg tápióka keményítő

10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)

3 dkg útifűmaghéj

1,5 kk só

1 cs sütőpor

4 dl víz

3 ek citromlé

Töltelék:

15 dkg margarin

ízlés szerint zöldfűszerek

Tetejére :

dekor só

+ olaj a kenéshez

+ barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A száraz aapanyagokat egy tálban elkevrjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd összedolgozzuk. 5-10 percet pihentetjük.

Majd barna rizslisztes lapon téglalap alakban kinyújtjuk.

A margarint kikeverjük a fűszerekekkel, majd megkenjük a tésztát.

Majd háromszög alakba felvagdossuk és a vastagabb szélétől feltekerjük. Kiflit formázunk és sütőpapíros tepsire tesszük.

Olajjal vékonyan lekenjük, majd dekor sóval megszórjuk.

180 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük.