Hozzávalók (4db)
9 dkg Földi mandula liszt (ITT)
5,5 dkg tápióka keményítő
4 dkg nyílgyökér liszt
2 dl víz
+ kókuszolaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuka vizet és kikeverjük vele. Majd kissé olajos palacsintasütőben kisütjük.
![51508105-2206096072783052-4192135561206562816-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51508105-2206096072783052-4192135561206562816-n.jpg)
![51545809-310713386251533-4195062654433230848-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51545809-310713386251533-4195062654433230848-n.jpg)
![51562049-336609473627438-6785270186980147200-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51562049-336609473627438-6785270186980147200-n.jpg)
![51706796-400349823845686-6400908890736689152-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51706796-400349823845686-6400908890736689152-n.jpg)
![51760178-288396051848398-2773130687899762688-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51760178-288396051848398-2773130687899762688-n.jpg)