Hozzávalók:
Piskóta:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg Natrubit köles liszt (ITT)
10 dkg tápióka keményítő
1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
3 ek édesítő (1:4)
3 dkg holland kakaópor
6 dl víz
1 cs sütőpor
3 ek citromlé
Krém:
4 dl rizstej
1,5 dl Schlagfix natúr növényi tejszín
3 ek édesítő
3 ek holland kakaópor
kb 10 ek Naturbit barna rizsliszt
10 dkg olvasztott mentes csokoládé
Tetejére:
Olvasztott mentes csokoládé
Elkészítés:
A piskótához száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, alaposan kikeverjük. Majd sütőpapíros tepsibe tesszük és 180 fokon kb 35-40 perc alatt megsütjük.
A krémhez a tejszínen kívűl az összes alaapnyagot kikeverjük, majd sűrűre főzzük, végül hozzákeverjük a tejszínt.
Majd ha a piskóta meghült, akkor kettő vagy három lapra vágjuk, megkenjük a krémmel. Hagyjuk -3-4 órát , hogy összeálljon, majd kockákra vágjuk és csokoládéval borítjuk.
![50914605-2062710960472580-171272459561992192-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/50914605-2062710960472580-171272459561992192-n.jpg)
![49245639-536268900201239-4021286349196754944-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/49245639-536268900201239-4021286349196754944-n.jpg)
![51141391-1156171991230519-7612504338711183360-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51141391-1156171991230519-7612504338711183360-n.jpg)
![51158922-298293600886656-3264850880754614272-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51158922-298293600886656-3264850880754614272-n.jpg)
![51283556-1096088437233434-8436005768725004288-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51283556-1096088437233434-8436005768725004288-n.jpg)
![51440673-366100310636734-7092161869615464448-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/02/51440673-366100310636734-7092161869615464448-n.jpg)