Hozzávalók:
15 dkg Naturbit Barna rizsliszt (ITT)
5 dkg Naturbit hajdina liszt (ITT)
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
10 dkg tápióka keményítő (ITT)
1,5 dkg útifűmaghéj
1,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
só 1 cs sütőpor
4 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposan összedolgozzuk.
Majd 4 részre osztjuk, bagettet formázunk mindegyikből és sütőpapíros tepsibe tesszük. Tetejét vékonyan olajjal lekenjük, bevagdossuk. Majd 190 fokos sütőben kb 40-45 perc alatt megsütjük.
![52655864-367777093806013-8652273611349950464-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/52655864-367777093806013-8652273611349950464-n.jpg)
![52590281-286931721987132-5598759315109314560-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/52590281-286931721987132-5598759315109314560-n.jpg)
![52918126-247623159476265-4997875905587052544-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/52918126-247623159476265-4997875905587052544-n.jpg)
![52963068-380164659206304-831852160697237504-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/52963068-380164659206304-831852160697237504-n.jpg)
![53046562-2287160224840425-5024879485963468800-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/03/53046562-2287160224840425-5024879485963468800-n.jpg)