Hozzávalók:

30 dkg Mester csalás házi kenyérliszt

15 dkg Mester család süteményliszt

1 ek édesítő (1:4) (ITT)

1 ek útifűmaghéj

1 cs porélesztő

10 g Orgran tojáspótló (ITT) + 10 ek víz elkeverve

kb 4 dl langyos rizstej

Töltelék:

15 dkg holland kakaópor

ízlés szerint édesítő

annyi növényi tejszín (Schlagfix), hogy sűrű krémet kapjunk

+ rizsliszt a nyújtáshoz

+ olaj a sütéshez

Elkészítés:

A száraz alapanyagokat egy tálban alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk  a tojáspótlót, elkeverjük benne, majd hozzáadjuk a rizstejet és jó alaposan összedolgozzuk. Egy órát meleg helyen kelesztjük.

Majd rizslisztes lapon kinyújtjuk és téglalapba vágjuk (nekem 8 db lett),egyik oldalát megtöltjük a csokikrémmel, majd ráhatjuk a másik oldalt, és a széleit villával lenyomkodjuk. Majd forró olajban kisütjük.