Hozzávalók:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
15 dkg tápióka keményítő
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
5 dkg Naturbit csicseriborsó liszt
3 dkg Amaránt liszt
15 dkg növényi tejföl (ITT)
kb 5 dl víz
3 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ mahok a szóráshoz
+ reszelt növényi sajt a tetejére
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat alaposan összekeverjük, majd beledolgozzuk a növényi tejfölt, majd pedig hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, jól összedolgozzuk, majd 5 percet pihentetjük.
Majd 8 részre szedjük és zsemléket formázunk, sütőpapíros tespire tesszük, majd olajjal vékonyan megkenjük és megszórjuk magokkal illetve reszelt növényi sajttal.
180 fokos sütőben kb 50 perc alatt megsütjük.
![56252773-272217103700344-5163231712691355648-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/56252773-272217103700344-5163231712691355648-n.jpg)
![55917862-312132402782854-261278747699707904-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55917862-312132402782854-261278747699707904-n.jpg)
![55736557-2006969489612264-6480881551155396608-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55736557-2006969489612264-6480881551155396608-n.jpg)
![55711615-582674552216588-7016154791155859456-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55711615-582674552216588-7016154791155859456-n.jpg)
![55532075-1272349582929597-6980716895737479168-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55532075-1272349582929597-6980716895737479168-n.jpg)
![55575493-815694178799664-2106447314250891264-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55575493-815694178799664-2106447314250891264-n.jpg)
![55917862-312132402782854-261278747699707904-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55917862-312132402782854-261278747699707904-n.jpg)