Hozzávalók:
50 dkg Mester házi kenyérliszt
2 kk útifűmaghéj
só
2 dkg burgonyapehely (ITT)
1 cs sütőpor
5 dl víz
1 ek citromlé
+ olaj a sütéshez
+ rizsliszt-
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd jó alaposan összedolgozzuk. Majd rizslisztes lapra tesszük és 5-6 egyforma részre osztjuk. Majd olajos kézzel formázzuk és forró olajban kisütjük.
![53626869-496961974169586-8447448764192391168-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/53626869-496961974169586-8447448764192391168-n.jpg)
![55549734-2277336629178574-2240532241862098944-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55549734-2277336629178574-2240532241862098944-n.jpg)
![55917842-2372150999485630-7497695649526185984-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/04/55917842-2372150999485630-7497695649526185984-n.jpg)