Hozzávalók:
Piskóta:
15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg tápióka keményítő
10 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
3 ek édesítő (1:4)
3 dkg holland kakaópor
6 dl víz
2 ek citromlé
1 cs sütőpor
Krém:
25 dg natúr gesztenyemassza
ízlés szerint édesítő
2 ek rumaroma
4 dl Schlagfix natúr tejszín – vegán
+ holland kakaópor a tetejére
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat elkeverjük, majd hozzáadjuka vizet és a citromlevet, majd kikeverjük. Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd 180 fokon kb 35-40 perc alatt megsütjük.
A tejszínt kemény habbá verjük majd hozzáajuk az édesítőt, rumaromát, és a villával összetört gesztenyét, majd kemény krémmé dolgozzuk. Rátesszük a meghűlt piskóta tetejére, majd holland kakaóporral megszórjuk.
![58379783-401814680373123-8018204286611619840-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/58379783-401814680373123-8018204286611619840-n.jpg)
![58383775-378710459651457-4054223495612071936-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/58383775-378710459651457-4054223495612071936-n.jpg)
![58420228-743425796052649-9004991611486076928-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/58420228-743425796052649-9004991611486076928-n.jpg)
![58613013-401896190644575-6371085788884500480-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/05/58613013-401896190644575-6371085788884500480-n.jpg)