Hozzávalók:
12,5 dkg Naturbit hajdina liszt
23,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
12 dkg tápiókakeményítő
11 dkg Naturbit barna rizsliszt
2,5 dkg útifűmaghéj
2,5 dkg útifűmaghéj őrlemény
3 kk só
1 cs sütőpor
1 ek bambuszrost liszt
7 dl víz
3 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
+ reszelt növényi sajt a szóráshoz
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet , majd alaposan összedolgozzuk.
3-4-5 részre osztjuk, attól függően mekkorát szeretnénk készíteni. Kissé téglalap alakúra formázzuk.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd lekenjük olajjal vékonyan , megszórjuk tetejét reszelt sajttal, majd 180 fokon kb 50-55 perc alatt megsütjük.
![60356011-337751880254133-6434980346604814336-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60356011-337751880254133-6434980346604814336-n.jpg)
![60596437-897749280558932-1644161240945131520-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60596437-897749280558932-1644161240945131520-n.jpg)
![60612169-822860241418201-1594029373348904960-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60612169-822860241418201-1594029373348904960-n.jpg)