Hozzávalók:
28,5 dkg Naturbit köles liszt (ITT)
15 dkg tápióka keményítő
3 dkg Teff liszt
4 g Bambuszrost
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
2 kk só
6 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet. Jó alaposan összedolgozzuk, majd 4-6 részre osztjuk. Zsemléket formázunk belőle. Sütőpapíros tepsire tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük.
180 fokon kb 50 perc alatt megsütjük.
![64837591-2407702792624916-5182225466823540736-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/64837591-2407702792624916-5182225466823540736-n.jpg)
![64869550-443081189815282-1792767908250648576-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/64869550-443081189815282-1792767908250648576-n.jpg)
![64941992-318901418989176-4776590909800185856-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/64941992-318901418989176-4776590909800185856-n.jpg)