Hozzávalók:
27,5 dkg Mester család házi kenyérliszt
12,5 dkg Mester család mézes süteményliszt
1 db alma reszelve
7,5 dkg darált dió
1 cs porélesztő
2 ek édesítő (1:4)
5 dkg margarin
3-4 dl langyos rizstej
Elkészítés:
A száraz alapnyagokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és jó alaposan kikeverjük.
Majd szilikon kuglóf formába tesszük.
50 fokon kb 45 percet kelesztjük, majd 180 fokon kb 45 – 50 perc alatt megsütjük.
![60254258-414229675822928-5808951509882241024-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60254258-414229675822928-5808951509882241024-n.jpg)
![60362521-383829525564327-5450193059151085568-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60362521-383829525564327-5450193059151085568-n.jpg)
![60465399-340492573317301-222344173376765952-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/07/60465399-340492573317301-222344173376765952-n.jpg)