Hozzávalók:
20 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
12,5 dkg Naturbit hajdina liszt
2 kk só
1 cs sütőpor
10 dkg tápióka keményítő
5 dkg teff liszt
6,5 dkg Naturbit köles liszt
2 dkg útifűmaghéj
2 dkg útifűmaghéj őrlemény
7 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd összedolgozzuk. Majd egy kiolajozott kenyérformába tesszük , tetejét vékonyan olajozzuk, majd bevágjuk. 180 fokos sütőben kb 50-55 perc alatt megsütjük.
![58380057-567365863786422-1591946700757401600-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/58380057-567365863786422-1591946700757401600-n.jpg)
![58383708-192639264952918-432394556919513088-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/58383708-192639264952918-432394556919513088-n.jpg)
![58384375-350073642289960-3684648174040907776-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/58384375-350073642289960-3684648174040907776-n.jpg)
![58619800-423068388254295-235625556580761600-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/58619800-423068388254295-235625556580761600-n.jpg)
![58729770-595554934273023-8306769966565163008-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/58729770-595554934273023-8306769966565163008-n.jpg)