Hozzávalók:
Piskóta:
30 dkg Mester süteményliszt
1 cs sütőpor
6-8 ek mester eritrit (ízlés szerint)
2 dkg mester kakaópor
8 dkg olaj
2,5 dl víz
2 ek édesítő (1:4) (ITT)
+ 15 dkg szilva (nekem fagyasztott volt!) + fahéj – szükség szerint 1-2 ek rizstejszín
+ Mester diabetikus étbevonó
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit jó alaposan kikeverjük, majd szilikon formába tesszük és 180 fokon kb 20-30 perc alatt megsütjük.
Majd ha meghűlt, akkor a fahéjas szilvával összeturmixoljuk, ha szükséges adunk hozzá rizstejszínt, majd golyókat formálunk belőle és olvasztott csokiba forgatjuk, majd hagyjuk megdermedni.
![0702-028](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-028.jpg)
![0702-029](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-029.jpg)
![0702-030](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-030.jpg)
![0702-031](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-031.jpg)
![0702-032](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-032.jpg)
![0702-033](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-033.jpg)
![0702-034](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-034.jpg)
![0702-035](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-035.jpg)
![0702-036](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-036.jpg)
![0702-037](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-037.jpg)
![0702-038](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/0702-038.jpg)