Hozzávalók (2 db kenyérhez)
22,5 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
16 dkg Naturbit köles liszt
5 dkg Quinoa liszt
10 dkg Arany lenmag liszt
15 dkg Tápióka keményítő
2,5 dkg Útifűmaghéj
2,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény
1 cs sütőpor
1 ek só
8,5 dl víz
4 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapayagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat. Jól összedolgozzuk. Majd két részre osztjuk.
Kenyeret formázunk belőlük, majd sütőpapíros tepsire tesszük.
Tetejüket olajjal vékonyan lekenjük, majd bevagdossuk.
190 fokos sütőben kb 60-65 perc alatt megsütjük.
![68885321-388532362040744-8519422318605238272-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/68885321-388532362040744-8519422318605238272-n.jpg)
![68969297-2356104327987958-1885284909715554304-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/68969297-2356104327987958-1885284909715554304-n.jpg)
![69257815-2941518915863162-8244988781862584320-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/69257815-2941518915863162-8244988781862584320-n.jpg)
![69479660-459168091333456-3729154549307408384-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/69479660-459168091333456-3729154549307408384-n.jpg)
![69560738-520796708692551-6971355052443172864-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/69560738-520796708692551-6971355052443172864-n.jpg)