Hozzávalók:
10 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
10 dkg tápióka keményítő
5 dkg Naturbit köles liszt
2 kk só
1 cs sütőpor
kakukkfű
petrezselyem
15 g Útifűmaghéj őrlemény
5 g útifűmaghéj
3 dl víz
2 ek citromlé
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzáadjuka vizet és a citromlevet, majd jól összedolgozzuk, 3-4 részre vesszük, majd zsemlét formázunk belőle.
Sütőpapíros tepsire tesszük, majd olajjal vékonyan lekenjük.
180 fokon kb 40 perc alatt egsütjük, hagyjuk, míg teljesen kihül, majd fogyasztható.
![46299361-379626752776172-3226170851963437056-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/46299361-379626752776172-3226170851963437056-n.jpg)
![46416897-1763235923785629-177823465804398592-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/46416897-1763235923785629-177823465804398592-n.jpg)
![46476990-2241421982537193-6651939331072065536-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/46476990-2241421982537193-6651939331072065536-n.jpg)
![46482591-733017077075115-487993625825771520-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/46482591-733017077075115-487993625825771520-n.jpg)
![46501087-587223675031651-8299881672246034432-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/08/46501087-587223675031651-8299881672246034432-n.jpg)