Hozzávalók:
1 konzerv csicseriborsó
4 g fekete só
só
3 dkg Naturbit csicseriborsó liszt (ITT)
4 dkg mustár
3,5 dkg rizstejszín
Elkészítés:
A konzerv csicseriborsót leszűrjük, majd botmixerrel pépesítjük.
Majd az összes többi alapanyaggal együtt jól kikeverjük.
![70006147-890495408000621-4321546825665347584-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/70006147-890495408000621-4321546825665347584-n.jpg)
![70283588-2425507544395982-8191405869389316096-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/70283588-2425507544395982-8191405869389316096-n.jpg)
![70588054-2568844019898278-6168808802226274304-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/70588054-2568844019898278-6168808802226274304-n.jpg)
![70283588-2425507544395982-8191405869389316096-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/70283588-2425507544395982-8191405869389316096-n-1.jpg)
![71111279-263184101231620-4485716543191121920-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/71111279-263184101231620-4485716543191121920-n.jpg)