Hozzávalók:
60 dkg főtt köles
ízlés szerint édesítő
2 ek citromlé
1 dl Schlagfix natúr növényi tejszín
5 dkg Orgran quinoa pehely
+ pirított zsemlemorzsa a forgatáshoz
Elkészítés:
Az összes alapanyagot jó alaposan összegyúrjuk, majd golyókat formázunk belőle. Pirított zsemlemorzsába forgatjuk.
A főtt köles készítését én így csinálom:
pl. 25 dkg kölest 0,75 l rizstejben és 0,25 l rizstejszínben főzöm meg.
Tehát négyszeres folyadékban főzöm.
![69250081-471901876989000-5857139204697358336-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/69250081-471901876989000-5857139204697358336-n.jpg)
![69204715-424474308424295-8073066957605175296-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/69204715-424474308424295-8073066957605175296-n.jpg)
![68987545-579668645900948-5756823560530165760-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/68987545-579668645900948-5756823560530165760-n.jpg)
![69014339-1160801207454019-1984948131170615296-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/69014339-1160801207454019-1984948131170615296-n.jpg)
![68755992-446833446044397-8929301913929777152-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/68755992-446833446044397-8929301913929777152-n.jpg)