Hozzávalók:
Piskóta:
5 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
4 dkg Naturbit köles liszt
2 dkg tápióka keményítő
0,5 dkg útifűmaghéj
0,5 dkg Útifűmaghéj őrlemény
2 dkg holland kakaópor
1 cs sütőpor
3 ek édesítő (1:4)
1,5 dl kókusztej
2 ek citromlé
„Túró krém”
20 dkg főtt köles
2 ek citromlé
2 ek édesítő (1:4)
1 dl Schlagfix natúr növényi tejszín
1 cs vaníliás pudingpor
kb. 2 ek útifűmaghéj
Tetejére:
Olvasztott mentes csokoládé (lehet házilag is készíteni – kókuszolaj, kakaópor,édesítő,kókuszkrém keverékéből).
Elkészítés:
A piskótához a száraz alapanyagokat alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a nedves alapanyagokat és kikeverjük. Sütőpapírral bélelet 18 cm – es tortaformába tesszük és kb 20 perc alatt 180 fokon megsütjük.
A krém hozzávalóit kikeverjük, majd rátesszük a megsült, kihűlt tortalapra, majd olvasztott csokival borítjuk.
Hagyjuk egy éjjelt a hűtőben, hogy jól összeálljon.
![69688343-435953837027294-5808666379888361472-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/69688343-435953837027294-5808666379888361472-n.jpg)
![69714439-476193246555472-7147671513007652864-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/69714439-476193246555472-7147671513007652864-n.jpg)
![69393457-502679663881092-3289356082949914624-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/69393457-502679663881092-3289356082949914624-n.jpg)
![69316829-493719971413605-2199199104398000128-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/69316829-493719971413605-2199199104398000128-n.jpg)
![69210050-228742811362578-4767311508403126272-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/69210050-228742811362578-4767311508403126272-n.jpg)
![69300640-2201629103430948-3305138996841021440-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/69300640-2201629103430948-3305138996841021440-n.jpg)
![69120353-1351983551632109-6692046362747338752-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2019/09/69120353-1351983551632109-6692046362747338752-n.jpg)