Hozzávalók (33×24 tepsi)
15 dkg Bake free Muffin – piskóta lisztkeverék
25 dkg Bake free linzer lisztkeverék
3 dkg édesítő (1:4)
4 dl Bio Bridge vaníliás rizstej
Töltelék:
2 kg meggy (nekem magozott , fagyasztott volt)
1 cs vaníliás pudingpor
5 ek rumaroma
ízlés szerint édesítő
2-3 ek útifűmaghéj
+ olaj a kenéshez
Elkészítés:
A tészta alapanyagait egy tálban összedolgozzuk.
A meggyet (ha kiengedett, akkor a levétől megszabadítjuk:D ) összekeverjük a többi alapanyaggal (rumaroma……)
A tésztát két részre szedjük (az egyik rész lehet picit több), majd kinyújtjuk.
Sütőpapíros tepsibe tesszük, majd jöhet rá a töltelék.
Majd a tészta másik részét is kinyújtjuk és csíkokra vágjuk, majd a meggy tetejére rakosgatjuk.
Olajjal vékonyan lekenjük és kb 45 perc alatt 180 fokon megsütjük.
![118241777-307518957363299-5860122020073729725-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/08/118241777-307518957363299-5860122020073729725-n.jpg)
![118280648-228402271813189-3736779412346032640-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/08/118280648-228402271813189-3736779412346032640-n.jpg)
![118198423-632042287692348-7798627427348916470-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/08/118198423-632042287692348-7798627427348916470-n.jpg)
![118179980-326771791919090-8624171739838169882-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/08/118179980-326771791919090-8624171739838169882-n.jpg)
![118173178-3749731798388668-1966836044549767855-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/08/118173178-3749731798388668-1966836044549767855-n.jpg)
![118145174-303983334217075-5769060342612699757-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/08/118145174-303983334217075-5769060342612699757-n.jpg)
![118120713-344444246681668-7243621760153799577-n](https://monakonyhaja.hu/wp-content/uploads/2020/08/118120713-344444246681668-7243621760153799577-n.jpg)