Hozzávalók:

30 dkg Bake free lángos – fánk lisztkeverék

2 ek édesítő (1:4)

3 dl víz

1 cs natúr gesztenyemassza

3 ek rizstejszín

ízlés szerint édesítő

+ olaj a sütéshez

Elkészítés:

A lisztet az édesítővel és vízzel összedolgozzuk.

A tésztát 5 egyenlő részre osztjuk.

A gesztenyét kikeverjük a tejszínnel és az édesítővel.

A tésztából kocka alakot nyújtunk, majd felső részét bevagdossuk.

Megtöltjük a gesztenyés krémmel, két oldalát behajtjuk, majd feltekerjük és kissé meghajtjuk, mint a kiflit.

Majd ha mind az 5 db kész, akkor forró olajban kisütjük.

Végül porédesítővel megszórjuk.

Bake Free lángos – fánk lisztkeverék itt:

https://edenpremium.hu/termek/bake-free-fank-langos-lisztkeverek-1000g/